Local Cryo Q

LocalCryo terápia? Mit jelent ez pontosan?

A LocalCryo egy aktív krióterápiás készülék, amely az egész testünkre jótékony hatású, mind ezt mellékhatások nélkül. A kezelés alatt extrémen alacsony hőmérsékletnek van a test adott része kitéve, (mínusz 160 fok), ami a nitrogén párának köszönhető. 
Az emberi test extrém hőmérsékletnek való kitétele által, a testsúlycsökkentés és a fájdalomcsillapítás, bőrfeszesítés népszerű módszere. 
AdobeStock_361412024.jpeg
 
Miért jó a CryoFacial arckezelés?

Az arcra és a nyakra alkalmazott CryoFacial arckezelés csökkenti a pórusméretet, a puffadást, elősegíti a kollagén termelését, és egyenletesebb tónusú, feszesebb megjelenést eredményez.

Előnyei:

Az ismétlődő Cryo Arckezelések a kollagén termelésének növekedését eredményezik a sejt növekedési ciklusának serkentésével.
 
Mennyi ideig tart a hatás?
Az egyénektől, és az életmódtól, és étrendtől függően az eredmények több hónapig vagy több évig tartanak. Célszerű 1 vagy 2 rendszeres kezelés az intenzív terápia befejezése után (az intenzív terápiáról részletesen lentebb olvashatsz), az eredmények fenntartása érdekében vagy azok fokozására. Cryofacial kezelést havi 1-2 x érdemes igénybevenni a gyönyörű bőr fenntartása végett, vagy ha eseményre készülsz és tündökölni szeretnél!

Fagyasszuk le a zsírt!

A Local Cryo használatával szabályozott és felügyelt formában, rendkívül hatásos módon csökkenthetjük a zsírpárnák vastagságát ? ennek már az első néhány kezelés után is lesz látható eredménye. Az ilyesfajta kezelés nagy előnye, hogy nem károsítja a bőrt, az idegeket, az ereket vagy az izmokat.
 
A LocalCryo-val a felesleges zsírréteg lokálisan kezelhető, bármely testrészen. A kezelés során a bőrfelület akár 4 fokig lehűlhet, míg az alatta lévő zsír érzékenyebben reagál a hidegre ( a kezelést ? 160 fokos nitrogén párával végezzük), és a zsír szinte szó szerint lefagy,  és könnyebben eltávolítható a szervezetből. Azáltal, hogy a bőrt rendkívül alacsony hőmérsékletre bocsátja, az agy és a test egy egyedülálló módon reagál a hideg termogenezis hatására. Még az enyhe vagy mérsékelt hűtés is akár 300% -kal növelheti az anyagcserét, súlyos kalóriákat égethet, és kiválthatja a barna zsírszövet (BAT vagy barna zsír) termelését. Minél több barna zsírunk van, annál hatékonyabban égethető el a sima zsírréteg. A BAT elégeti a fehér zsírt, és biztosítja azt a mechanizmust, amellyel a test anyagcseréje gyorsul így megnövelhető a kalóriák égetése, de nem csak a kezelés alatt hanem általánosságban is.
 
A BAT egy egyedülálló zsírfajta, amely aktiválódik és kalóriát éget, amikor hideg van. Pontosabban, a BAT hőt termel a rendes fehér zsír égetésével, amely tipikusan az emberi középső részen található (gyomor, csípő és láb). A csecsemők különösen magas BAT-értékkel rendelkeznek, hogy hő keletkezzen és melegen tartsa őket, de a BAT-szintek hajlamosak a korral csökkenni. A kutatások kimutatták, hogy a rendszeres hidegnek kitett személy növeli a BAT szintjét. A BAT aktiválódása és növelése olyan mechanizmust biztosít, amellyel a szervezet gyorsabban szabadít meg a testben található fehér zsíroktól.
 
A LocalCryoval végzett zsírfagyasztás hatása akár már 1-2 kezelés után is rendkívül látványos, már az első kezelés során csökkenthető a zsírvastagság, de nagyon fontos, hogy a kezelés napján és terápia alatt a folyadékbevitelt meg kell emelni (minimum 3 liter /nap víz!, illetve fontos, hogy az eredmények szemmel láthatóan később jelentkeznek mint a kezelés, mivel a testnek időre van szüksége a zsírok mobilizálásra, azonban a feszesség, bőrtónus már az első alkalom után látványos).
Nem invazív. Célzottan hat a zsírsejtekre. Nem károsítja a bőrt, idegeket, ereket, izmokat vagy szöveteket. Nehezen fogyasztható területekre is használható.
Fájdalom mentes, kockázatmentes.
Az eredményesség fokozható ha a zsírfagyasztás után a vendég nyirokkeringést fokozó testmozgást, vagy masszázst vesz igénybe, ilyen például az InfraShape edzés  mely hatékonyan támogatja a zsír eltüntetést.
Summer local3.jpg

A LocalCryo rendkívül hatékonyan használható sérülések, gyulladások és régóta fájó testrészek kezelésére is. Nem véletlen, hogy az élsportolók világszerte hidegterápiával kezelik a sportsérüléseiket.
A felszínen a hidegterápia csodákat tesz a gyógyulás felgyorsítására. Amikor jéggel kezelik az izmokat, a hideg szűkíti a véredényeket, csökkenti a véráramlást a területre, fájdalmat, duzzanatot és gyulladáscsökkenést idéz elő. A LocalCryoval elvégzett kezelések rendkívül jó eredményeket hoznak az izomgyulladás vagy a fájdalom csökkentésének tekintetében, a receptorok érzékenységének lassítása által pedig az izmok anyagcseréjének, a bőr mikrókeringésének javításában is.
Ez a krióterápiás módszer, szintén javít a vér- és nyirokerek keringésén, valamint a mérgek és a metabolikus hulladék eltávolítása által, csökkenti a gyulladási folyamatokat, az oxigén-dús vér és tápláló anyagok odaáramlásával pedig, serkenti a sejtek regenerálódását a kezelt felületen.
Kisebb ficamok, húzódások, égési sebek, gyulladások, véraláfutások, foltok, izomszakadások, könyökbántalmak, ízületi problémák és még számtalan egyéb problémára jelent gyógyírt a LocalCryo hidegterápiás kezelése.
A LocalCryo multifunkcionális megoldást nyúlt mind a bőrápolás, mind pedig a sérülések kezelése szempontjából.
AdobeStock_140412885.jpeg