Infrashape horizontal

ÉRVEK AZ INFRASHAPE HORIZONTÁL MELLETT


Az InfraShape Horizontál egy sporteszköz. Egy olyan fekvőkerékpár, amely rendkívül intenzív zsírégetést tesz lehetővé. Ez annak köszönhető, hogy a biciklizés lehetősége mellett további zsírégetést, azaz fogyást serkentő kiegészítőkkel van ellátva.

Esztétikus, korszerű megjelenés egy újszerű technológiákat alkalmazó fekvőkerékpár kapszulában

Ez így a legújabb generációs alakformáló eszköz, amely csodás fogyást és feszes bőrt eredményez.
Nincs életkor vagy kondíció megkötés, mindenki a saját terhelhetőségéhez igazítottan léphet előre a megálmodott célja felé.

Az Infrashape Horizontál biztonságos edzéslehetőséget nyújt komoly súlytöbblettel rendelkezőknek és azok számára is, akik nincsenek hozzászokva a testmozgáshoz, mivel a fekvő bicikli használata során nincs terhelés a gerincen és az ízületeken, nincs utána derék vagy hátfájdalom. Az edzés során plusz kilóidat fekve, könnyedén adhatod le, s közben akár zenét is hallgathatsz vagy szörfözhetsz a neten, a géppel összekapcsolhatod mobilodat is, így gyorsabban telik az idő, könnyebbé válik az edzés.

Minden a te kényelmedet és fantasztikus karcsúságodat szolgálja.
Csak derékig vagy zárt térben, ezért nem lesz kellemetlen bezártság érzésed, ami esetleg más alakformáló gépeknél lehetett.
A csodás hír az, hogy az InfraShape Horizontál nemcsak a megdolgoztatott területeken fogyaszt! Az izzadás intenzív tested egész felületén. Ha az anyagcsere fokozódik, például annak a hőnek a hatására, amelyet az infralámpa sugároz, akkor testednek az lesz a reakciója, hogy jobban izzadsz. A verejtékezés pedig kiterjedhet olyan testrészeidre is, amelyek egyébként nem szoktak így reagálni. Így akár a karod is karcsúsodhat néhány alkalom után ? ez azért remek, nem?!

Ez a gép elképesztően eredményesen veszi fel a harcot a túlsúllyal és cellulit jelenségekkel. A berendezés hatásmechanizmusának része a nyomás alatti vákuumos masszírozás és az infrasugaras technológia. A kettő együttes alkalmazása révén több energiát használsz fel és az alakformáló hatás is intenzívebb.
Ehhez kollagén kezelést is társítunk, ami segít fiatalon tartani a bőrödet.

Gyakorlatilag ez a XXII. század csúcstechnológiája, amelyet mi bevethetünk a testünk tökéletesítése és a zsírpárnák elvesztése érdekében! Ráadásul a kollagénlámpa miatt megszépül a bőr is!

AZ INFRASHAPE HORIZONTÁL MŰKÖDÉSI ELVE

Az Infrashape Horizontál gépben az infralámpa az ideális 50 fokon üzemel. Nem okoz bőrpír hatást, nem éget meg, ellenben a sejteket mozgásra készteti, aktivizálja, így a te tested képez hőt, ami beindítja a zsírégetést, a méregtelenítést, a fogyást. Az infra fény hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsulásához, ez is segíti a zsírcsökkentést.
A fizikai edzés és az infrasugarak együttes alkalmazása

Az Infrashape Horizontál gépben vákuum segít, hogy több kalóriát égess el, fokozza a vérellátást, edzi az ereket.

Az Infrashape Horizontál gépben a kollagénlámpa aktivizálja a kollagén rostokat, stimulálja, ezáltal javul a bőrstruktúra.

Az InfraShape Horizontál edzés folyamán leadott súly összetételét tekintve négy ötödében víz, egy ötöde pedig zsír, zsírban oldott nehézfémek, toxikus összetevők, koleszterin. Összehasonlításképpen: Az ilyen mértékű méregtelenítő hatás nagyjából megegyezik azzal, mint amit a maratoni táv lefutása indukál. De nem sokan tehetjük meg, hogy lefussunk egy maratont. Bár a kettő nem zárja ki egymást, de tény, hogy az InfraShape Horizontállal, sokkal kényelmesebben és gyorsabban nyered meg a harcot a zsírpárnákkal szemben.

A levegőből, vízből, élelmiszerekből, kozmetikumokból igen sok ártalmas anyag kerül a szervezetünkbe. Az InfraShape Horizontál hatékonyan működik közre ezek semlegesítésében. Fittebb leszel és jobban fogod érezni magad. Könnyebben vészeled át mind a menstruációt, mind az enyhébb megbetegedéseket.

AZ INFRASHAPE HORIZONTÁL HATÁSMECHANIZMUSA

Segíti és felgyorsítja a fogyókúrát, a zsírpárnák, a zsigeri zsír ledolgozását és ezáltal erőt ad az egészséges életmód vagy a fogyókúra betartásához.
Hozzájárul a mérgező anyagok eltávolításához, így csökkenheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.
A hosszú idejű testmozgás során a szervezet a zsírt használja fel energia forrásként a glükóz helyett. Ez csökkenti a tejsav szintjét, amely a fáradtság érzését okozza.
Fokozza, intenzívebbé teszi az anyagcsere folyamatokat, emiatt hozzájárul a narancsbőr eltüntetéséhez is.
Kevesebb stresszt érzel a mindennapok során, mivel elősegíti az endorfin termelést.
Az infra fény miatt az edzések nem érnek véget a tekeréssel. Az izmok még egy jó darabig tovább bontják a zsírt. Akkor is karcsúsodunk, amikor már nem is tekerünk.