Eat Clean - Tiszta Diéta

Nemcsak fogyókúra, hanem életmódváltás!

Programunk nemcsak diéta és fogyókúra, hanem életmódváltó program is egyben. Mit kell tudni dióhéjban az Eat Clean Dietről?
Fehérjetermékek, zöldség és víz. Ez a fogyókúrás program alapja. Gyorsan, egyszerűen és hatékonyan fogsz fogyni nálunk. Kéthetente találkozol tanácsadóddal, több mint 300 féle fehérjetermék közül választhatod ki azokat, amiket fogyasztani szeretnél a diétád alatt.

 

Nem kell egyedül belevágnod! Országszerte több mint 20 tanácsadó kollégánk vár egy ingyenes testösszetétel-mérésre és konzultációra. Az első találkozót követően pedig úgy tudsz belevágni a fogyókúrába, hogy kollégánk a program teljes ideje alatt tanácsokkal lát el és átsegít az esetleges hullámvölgyeken.

Ha betartod a szabályokat, heti 1 kg feleslegtől szabadulhatsz meg és eltűnik a zsír a testedről. Helyette csodás alakod lesz, egészségesebb leszel és ragyogni fogysz!
A fogyókúra 5 fázisból áll és mi végigkísérjük a fogyásodat és átváltozásodat az első pillanattól az utolsóig.
Nemtől és kortól teljesen függetlenül vághatsz bele! Nálunk eddig mindenkinek sikerült. Egy dolgot veszíthetsz: a felesleges kilókat!

 

Mitől hatékony a mi fogyókúrás programunk?

 

Eltávolítjuk étkezésedből a felesleges szénhidrátot, de ez nem azt jelenti, hogy éhes leszel egész nap. Kiváló minőségű és nagyon finom fehérjekészítményekkel fogjuk pótolni az étkezésedben az eddig feleslegesen bevitt szénhidrátot.

Ez nem csak egy egyszerű diéta, ez egyben életmódváltás is!

 

Nálunk eddig mindenkinek sikerült!

Minden kezdet nehéz! Az eredményt viszont már egy hét után látni fogod, ha betartod minden javaslatunkat és tanácsunkat.

Az Eat Clean ? Tiszta Diéta programot úgy alakítottuk ki, hogy biztosan elérd a vágyott testsúlyt. Programunk nem csak diéta, hanem egy olyan komplex életmódváltó program, amellyel kortól, nemtől függetlenül sikert érünk el.

 

Hogyan zajlik a fogyókúra?

eat clean diet fogyókúra eat clean diet fogyókúra eat clean diet fogyókúra eat clean diet fogyókúra eat clean diet fogyókúra
1. fázis - időtartama 5 nap

2. fázis

                  

3. fázis - időtartama 2 hét 4. fázis - időtartama 2 hét

5. fázis

                

 

 

 

 

 

MISKOLCON KIZÁRÓLAG A FIT 'N SHAPE-BEN!

Érdeklődj telefonon vagy személyesen!

+36 70 320 0820