DUOSHAPE

IZOMÉPÍTÉS ÉS ZSÍRBONTÁS EGYSZERRE

A vadonatúj technológiájú DUO SHAPE gépünkkel nagyon látványos szupergyors izomtömegnövelést, és zsírcsökkenést lehet elérni rövid időn belül! 1 kezelés alatt 20-30 ezer magas intenzitású elektromágneses impulzus éri a kezelendő területet ami megegyezik az izmok összehúzódásainak számával, így megfelel például 20.000 guggolás vagy felülés gyakorlat elvégzésével!

A készülék a megjelenése óta rengeteg nemzetközi díjat nyert el a testkezelő eljárások között, amivel a legrövidebb idő alatt lehet elérni látványos és tartós eredményt.

Erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere is gyorsul.

MIRE ALKALMAZHATJUK?

 • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése
 • Törzs izmainak erősítésére
 • Petyhüdt kar feszesítésére
 • Fenékemelésre
 • Combizmok erősítésére, comb térfogat-csökkentésére
 • Vádli erősítésére
 • Szétnyílt hasizom kezelésére

HOGYAN MŰKÖDIK A DUO SHAPE?

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Egy 30 perces kezelés során 35-40 000 izom összehúzódás történik, amely körülbelül 20.000 felüléssel egyenértékű. 20.0000. felülés fél óra alatt.

Az izomrostok száma születéskor meghatározott, így az edzések hatására a rostok száma nem nő, csupán a meglévők vastagodnak és formásodnak. A gép által nyújtott extrém impulzus lehetővé teszi, hogy az izomrostok sokkal nagyobb terhelésnek legyenek kitéve, mint egy általános edzés során, melyre a szervezet úgy reagál, hogy erősebb és nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömeg növekedést okoz, aminek köszönhetően a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet miatt több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!

Látványosan feszesebb, tónusosabb testet eredményez mindössze már az első kezelés után!

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

Ennek a nagy erőkihatásnak köszönhetően azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni, amire a zsírsejtek nincsenek felkészülve, hiszen soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára. Ez sokként éri a zsírsejteket , nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat, melynek köszönhetően zsírszövet is csökken!

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Világszerte növekszik az elégedett ügyfelek száma, hisz a gép gyors eredményt produkál, mely látványos izomépülést eredményez

DUO SHAPE elektromágneses izomépítés és zsírbontás

Az FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal) által jóváhagyott és elismert, a világ egyetlen olyan eljárása, amely egyszerre képes az izom és a zsír kezelésére, lehetővé téve ezzel egy tónusosabb test felépítését. Ez egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén, ami 2021-ben robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását.

Akár 20.000 izomösszehúzódás a 30 perces kezelés alatt

A nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiaimpulzusok kemény munkára kényszerítik az izmokat, ami együtt jár a maximális összehúzódással. Ezt az izommunkát hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. A 30 perces kezelés alatt csaknem 20 000 izomösszehúzódás történik, így a kezelt területen található izomzat megerősödik. A technológia csökkentheti a has "szalonnarétegét" is, ahol a fenékkel ellentétben általában a zsírszövet lebontására is szükség van. A szupamaximális izomaktivitás nagyon gyorsan és sok energiát emészt fel. Többlet adrenalin szabadul fel, ami jelzi a test számára, hogy még több energiát biztosítson az izomrostok számára. A kezelési zónában található zsírsejtek reagálnak és több zsírsavat szabadítanak fel, ami által a zsír mennyisége csökkenni fog.

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban, de hónapokig javul.

A technológiával kapcsolatos klinikai vizsgálatok eredményei :

 • 11%-os izomtónus növekedés
 • 16%-os izomtömeg növekedés
 • 19%-os zsírszövet csökkenés
 • Átlagosan 4cm-es kerületcsökkenést
 • 5-szörös metabolizmus gyorsulást
 • Az esetek 80%-ában látványos fenék-emelkedést
 • 11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban

A kezelés előnyei :

 • 3 hatás, 1 kezeléssel: izomtömeg növekedés + zsírszövet csökkenés + gyorsuló anyagcsere
 • Eredményes és biztonságos, FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal) által minősített technológia
 • Nincs mellékhatás és fájdalommentes a kezelés
 • Csak 30 perc egy kezelés
 • 1 kúra csupán 4 hétig tart
 • Nagyon gyors és látványos eredmények már 1 kúra után

A KEZELÉS POZITÍV HATÁSAI :

Izomépítés, alakformálás

A nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe. A Duo Shape kezelés által az izomfeszítés és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredményeként erősebb és hangsúlyosabb izomzat alakul ki.

Csökken a zsírszövet

A stimulált izmok nincsenek felkészülve ilyen magas energiát igénylő izommunkára, ezért a szomszédos zsírsejtek fokozatos lebontásával jutnak energiához, így csökken a zsírszövet is. A kezelés csökkentheti a has "szalonnarétegét" is.

Gyorsul az anyagcsere

Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így gyorsan eredményez tökéletesebb és egészségesebb alakot. A nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, tehát gyorsul az anyagcsere.

Extra gyors eredmények!

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere! Egy kúra csupán 4 hétig tart, és átlagosan 8 kezelésből áll. Egy kezelés 30 perces, mely alatt csaknem 20.000 izomösszehúzódás történik. A gyártó által végzett klinikai vizsgálatok eredményei szerint az izomtömeg körülbelül 16%-kal nő, a zsír pedig csaknem 19%-kal csökken egy kúra után.

Biztonságos, fájdalommentes kezelés

A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható. A kezelt területen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésétől csak pozitív irányú lehet.

Non-invazív

A DUO SHAPE testkezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát az alakformálásra, zsírbontásra, izomépítésre.