Cardio Lounge

Forradalmian új, oxigenizációs technológia már elérhető a Fit 'n Shape-ben!
 
Több új készülékkel is bővítünk számotokra, elsőként szeretnénk bemutatni a vadonatúj technológián alapuló, orvosok és professzorok által kigondolt Cardio Lounge készülékét, melyről írunk most bővebben is nektek.
 
 
A szén-dioxid-fürdő eredetileg a természetes erőforrásból táplálkozó, radon- és szén-dioxid-tartalmú vulkáni kigőzölgést jelentett, amely hazánkban kizárólag Mátraderecskén és Parádfürdőn érhető el természetes formában. A betegeknek nem kell szénsavas vízben ülniük, hanem élvezhetik a bőrön át felszívódó szén-dioxidos gáz kedvező élettani hatásait, és ahogy a felszívódott szén-dioxid eloszlik a szervezetben, hatása érvényesül: a bőr erei helyileg kitágulnak, a hajszálerek keringése fokozódik, a véráramlás sebessége pedig nő, így az oxigén könnyen eljut a minden szövetünkhöz és sejtjeinkhez.
Annak érdekében, hogy elérhetőségének földrajzi korlátjai ne legyenek, magyar kutatók kifejlesztették a CardioLounge berendezést, a szén-dioxid-kezelés automatizált formáját is: ez egy olyan kabinból áll, amelybe szén-dioxid gázelegyet vezetnek, és ezzel immár földrajzi régiótól függetlenül is kihasználhatóvá váltak a szén-dioxid-kezelés megismert jótékony hatásai.
 
A CardioLounge kabin használata kényelmes, egyszerű és biztonságos, nem kell öltözködni, akár ruhában is használható, így tehát kényelmes. Szakemberek javaslata alapján a 8-12 alkalomból álló terápia hatásairól a szépségápolás és élettani hatások oldalon tájékozódhat.
 
 
 
 
 
A CardioLounge felhasználása a kozmetológiában!
 
A CardioLounge terápia hatásmechanizmusához hasonló eljárások hatásairól, mint pl. a szén-dioxid gáz bőrfelszín alá juttatása tűszúrással, számos cikk, orvosi irodalom jelent meg. Összefoglalva megállapítható, hogy a szén-dioxidos kezelés:
- Hatékonyan csökkenti a zsírszövet méretét és a narancsbőrös megjelenést.
- Kimutathatóan javítja a hajszálerekben mérhető mikrocirkulációt.
- Alkalmazásával fiatalabb szerkezetű kollagén felépülése figyelhető meg.
- 1,5 - 4,5 cm combkörfogat és jelentős haskörfogat, illetve testsúly csökkenés figyelhető meg.
- A paciensek kedvező tapasztalatokról számoltak be a bőr rugalmasságát, illetve régebbi műtéti hegek csökkenését illetően.
 
A tűszúrásos eljárással szemben a CardioLounge egyértelmű előnye a kényelem, a fájdalommentesség és a higiénia.
A CardioLounge használata közben az ügyfél egy kényelmes fotelben ülő cipő nélkül de utcai ruhában -; a fájdalmas és nem veszélytelen tűszúrások elviselése helyett mi csak annyit kérünk a vendégeinktől, hogy a 20-30 perces kezelés során kapcsolja ki a telefonját lazuljon el, hallgasson zenét?