Időpont foglalás


« 2020 Augusztus »
HKSzCsPSzV
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31


Foglalást leadni 4 gépre lehet, Infrashape Horizontal 1, Infrashape Horizontal 2, Infrashape Horizontal 3, Infrashape Horizontal 4

Kérjük a foglalásnál a megfelelő oszlopba tegye a pipát, amennyiben barátjával, párjával érkezne, és az adott időpontba mind a három gép szabad, akkor mind a három gépnél jelölje ki az adott időpontot.

Amennyiben 8 órával a lefoglalt időpont előtt nem történik meg a lemondás, úgy az alkalmat lehúzzuk a vendég bérletéről.

Időpontot módosítani, 8 órával az időpont előtt van lehetőség. Amennyiben ez nem történik meg és a vendég nem jelenik meg az edzésen, abban az esetben az alkalmat lehúzzuk a vendég bérletéről.

A vendég tudomásul veszi, hogy amennyiben késik, akkor is az elméletileg tervezett időpontban ki kell szállnia a gépből. Illetve, ha nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, akkor az alkalom lehúzásra kerül a bérletéről, vagy ha foglalóval kért időpontot, akkor azt elveszíti.

Segítség a foglaláshoz:

A naptárból válasszuk ki a kívánt napot, kattintsunk rá. Ezután a jobb oldalon megjelenő "Elérhető időpontok" táblázatban a zöld (szabad) időpontok közül válasszuk ki az időpontokat, melyre a foglalást szeretnénk leadni abban az oszlopban, amelyik gépre foglalnánk. Egyszerre akár mind a két gépre is foglalhat, ha szabad az időpont.

Ha kiválasztottuk, a naptár alatt megjelenő adatok megadásával (Név, email cím, telefonszám) küldjük el a foglalást.

Foglalás elküldését követően ellenőrizzük az adatokat, az időpontot, és ha mindent rendben találtunk kap egy visszaigazoló emailt, amivel már az Ön foglalása végleges. 

Probléma esetén telefonon keresni fogjuk, ez esetben az adott foglalásról egy visszautasító emailt fog kapni.